Assam thee TGFOP Margharita

Een Noord Indische thee die krachtig en vol van smaak is. Wordt gebruikt in mélanges die vooral bij het ontbijt gedronken worden.

Ceylon Ambagasdowa

Is afkomstig uit Sri Lanka (Ceylon). Een klasse-thee met een klein blad, geurig en erg smaakvol. Een thee die geschikt is om heel de dag te drinken.

Darjeerling type oaks

Een beroemde Noord Indische thee met een zeer geurig en krachtig karakter. Is licht van kleur en heeft een zeer aromatische smaak. De theetuinen bevinden zich aan de voet van de Himalaya en zijn van uitstekende kwaliteit.

English breakfast tea

De naam van de thee heeft niets te maken met de oorsprong. Het is vaak een theemélange uit de Britse koloniën. Door de sterke, volle smaak is het een populaire ontbijtthee. Een pittige thee die goed met melk en suiker kan gedronken worden.

darjeeling first flush

Darjeeling van uistekende kwaliteit. Eerste pluk.
Afkomstig uit Hymalayan Shangri

Formosa Oolong

Formosa is de vroegere naam van Taiwan. Oolong thee is halfgefermenteerde thee die dus nog zwart nog groen is. Door het lage caffeïnegehalte wordt de thee niet bitter en kan het de ganse dag gedronken worden. Een mooie bladthee met een fruitige, verfijnde smaak.

Keemun Congou

Is een Chinese thee met een wat bloemig, zoet karakter en met specifieke digestieve eigenschappen. Deze thee bevat minder caffeïne en is daardoor een ideale avondthee.

Pu-erh-thee

"Gezondheidsthee" afkomstig uit China. Slank makend en zuiverend. Bij dagelijks gebruik een heilzame werking op het lichaam en natuurljike weerstand.

Lapsang Souchong

Een grove Chinese thee met een sterk uitgesproken karakter. De thee wordt langzaam gedroogd boven houtvuur waardoor je de uitgesproken rookachtige smaak krijgt.