Bianca

Mokkamousse op een laagje gianduja.

Bianca plus

Mokkamousse op een laagje van gianduja met een hazelnoot.

Coeur pistache

Ganache met pistache.

Crocantino

Rijke hazelnootpraliné met krokante gepofte rijst.

Europe blanc

Praliné van gebrande hazelnoten en amandelen met stukjes knapperige karamel.

Jardin nougat

Praliné met hazelnoot en amandelen versierd met stukjes nougat.

Manon blanc

Mousse met koffie en een halve walnoot.

Palet lemon

Ganache met limoen.

Palet tiramisu

Mousse van mascarpone met een laagje amandelpraliné met koffie.

Romantique

Ganache met cointreau en bréselienne.

Amandine lait

Rijke amandelpraliné met een geroosterde amandel.

Coeur citron

Ganache met citroen.

Croc

Hazelnootpraliné met knapperige gepofte rijst.

Eclats spéculoos

Amandelpraliné met een laagje speculaasstukjes.

Europe lait

Praliné van gebrande hazelnoten en amandelen met stukjes knapperige karamel.

Ghanarum

Ganache met rum.

Gianduja

Hazelnootpraliné met melkchocolade.

Irish

Mousse met irsh cream.

Jardin amandes

Praliné van hazelnoten en amandelen versierd met gekarameliseerde amandelen.

Kenya lait

Hazelnootpraliné met koffie uit Kenia en stukjes geroosterde cacaokernen.

Massepain nature

Marsepein, rijk aan amandelen.

Palet miel

Een laagje rrozemarijnhoning op een laagje amandelpraliné.

Smooth

Mousse met karamel.

Vanille caramel

Mousse met vanille uit Tahiti, lavandel en een laagje karamel.

Cappucino

Ganache van cappucino.

Coeur croquant

Hazelnootpraliné met amandelen en een laagje nougatine.

Don juan

Mousse met een accent van kirsch en bedekt met karamel.

Europe noir

Praliné van gebrande hazelnoten en amandelen met stukjes knapperige karamel.

Grenoble

Ganache, versierd met een walnoot.

Favorite

Mousse met cognac en bestrooid met bréselienne.

Jardin pistache

Praliné van gebrande hazelnoten en amandelen versierd met stukjes pistache.

Kenya noir

hazelnootpraliné met koffie uit Kenia en stukjes geroosterde cacaokernen.

Manon noir

Mousse met koffie en een halve walnoot.

Marasquin

Ganache met Marasquino en extra kersen.

Massepain pistache

Marsepein van amandelen met psitachenoten.

Merveilleux

Gianduja op een bodem van hazelnootpasta.

Palet orange

Ganache met sinaasappel.

Sao tomé

Mousse van originechocolade ui Sao tomé.

Tanzanie

Ganache met originechocolade uit tanzania.

Coeur d'amour

Ganache met framboos.

(deze praline is enkel verkijgbaar tijdens de valentijnsperiode.)

Bouchée tiramisu

Verukkelijke bouchée van tiramisu.

(deze praline is enkel verkrijgbaar tijdens de winterperiode.)